CONFERINTA DE INCHEIERE A PROIECTULUI POSDRU ID152052 – 10.12.2015

INVITATIE

Fundaţia ,,CONEXIUNI“, în parteneriat cu TERRA NOVA Group SRL Alba-Iulia, TEAM Consulting SRL Deva si DANYNA STYLE SRL Deva au plăcerea de a va invita în data de 10.12.2015, orele 12,00, la VICTORIEI BISTRO situat în Deva, Bd-ul 1 Decembrie, nr. 3A, et.1 (vis-a-vis de Cinematograful ,,PATRIA“) la conferinţa de prezentare a rezultatelor finale ale proiectului:

“Măsuri integrate de ocupare pentru zone foste industrializate în mediul rural din regiunea Vest și Centru”

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 axa prioritara 5 „ Promovarea masurilor active de ocupare „.Domeniul major de interventie 5.2 „ Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca „.
Obiectivul general al proiectului l-a constituit imbunataţirea calităţii resurselor umane in zone foste industrializate din mediul rural al judeţelor Hunedoara si Alba, prin furnizarea de programe integrate si facilitarea integrării pe piaţa muncii in ocupaţii non-agricole, in corelare cu cerinţele pieţei muncii locale si regionale.

In cadrul conferintei se vor prezenta rezultatele obtinute, ca urmare a implementarii activitatiilor proiectului .
Evenimentul de inchidere a proiectului va reuni reprezentanți ai instituțiilor publice locale, ai ONG-urilor, experți și reprezentanți ai beneficiarului și partenerilor din proiect, mass media locala.

In speranta ca veti fi alaturi de noi, va rugam sa aveti amabilitatea sa confirmati participarea dumneavoastra la eveniment, prin completarea si transmiterea formularului atasat la adresa de E-mail fundatia.conexiuni@yahoo.com sau telefonic, persoană de contact:

Specialist formare, consiliere, informare AVRAM Mihai Ioan -0729123472 pana la data de 09.12.2015, orele 14,00.

Cu stima,
Manager Proiect
Paula Dana ENUT

 

>> Descarca Agenda Conferinta [pdf]

>> Descarca Formular confirmare [pdf]

Bookmark the permalink.

Comments are closed